1. Regulamentul promoției


Clientul este furnizat:

1) în cazul conectării unui serviciu - Internet sau TV - 2 luni fără plată, în timp ce prima lună este una de probă și înainte de expirarea acesteia clientul are dreptul de a să se refuza de servicii fără penalități. Dacă clientul nu notifică Promotorul dorința de a rezilia contractul după prima lună de testare de la momentul activării serviciului, luna următoare va fi oferită gratuit și taxele lunare de abonament ulterioare - cu o reducere de -25% față de prețul standard (de bază) pe toată perioada de valabilitate din contract.

2) dacă sunt conectate două servicii - Internet + TV - timp de 3 luni (6 luni în total) fără a plăti pentru fiecare dintre servicii, prima lună este una de probă și până la expirarea sa clientul are dreptul de a să se refuza de servicii fără penalități. În cazul în care clientul nu notifică Promotorul despre dorința de a rezilia contractul după prima lună de testare de la momentul activării serviciilor, următoarele două luni sunt oferite gratuit și taxele lunare de subscriere ulterioare - cu o reducere de -25% față de prețurile standard de bază pe toată perioada contractului.


2. Durata promoției


Promoția este valabilă de la 01.03.2019 pînă la 31.05.2019 (inclusiv).


3. Condițiile promoției


La promoție participă pachet de servicii Internet - 100 mbps la 149 lei și televiziune digitală: pachet ”Toate Posturile” 99 lei și pachet ”Toate Posturile + HD” 139 lei. Conectare și echipamentul, inclusiv Wi-Fi router - gratuit! Nu avem plăți ascunse la conectare! Contractul se încheie pe perioada minimă de 2 ani. În promoție participă doar abonații noi! Promoție este valabilă numai pentru persoane fizice în blocuri locative din aria de acoperire a reţelei Arax.