Anul 2019 începe cu cadouri magice de la Arax si Zebra TV! Gasește flaierul nostru în cutia poștală de pe 01 decembrie pina pe 28 februarie, răzuiește panoul și primești cadou garantat! Conectind internet si/ sau televiziune beneficiezi de o luna de testare fară obligațiuni și 25 % reducere la contract. Începe 2019 împreună cu Arax și Zebra TV.


1. Regulamentul promoției


Conectează-te și primește în dar de la 300 până la 1000 de lei pentru serviciile de Internet și/sau TV. Summa din panoul de răzuit poate fi folosită doar pentru clienții noi. Suma câștigului se transferă pe contul abonatului. Orice doritor are posibilitatea unică de a se conecta la serviciile TV si Internet, pe parcurs de o lună in regim de test drive, care ulterior nu va fi achitat și primește 25% reducere pe toată perioada contractului. În caz că serviciile noastre nu vă satisfac nu ne datorati NIMIC!


2. Durata promoției


Promoția este valabilă de la 01.12.2018 pînă la 28.02.2019 (inclusiv).


3. Condițiile promoției


La promoție participă pachet de servicii Internet - 100 mbps la 149 lei și televiziune digitală: pachet ”Toate Posturile” 99 lei și pachet ”Toate Posturile + HD” 139 lei. Conectare și echipamentul, inclusiv Wi-Fi router - gratuit! Nu avem plăți ascunse la conectare! Contractul se încheie pe perioada minimă de 2 ani. În promoție participă doar abonații noi! Promoție este valabilă numai pentru persoane fizice în blocuri locative din aria de acoperire a reţelei Arax.