Internet Gratuit Pe ViațăPentru prima dată în Republica Moldova, Operatorul ARAX oferă șansa unică - Internet Gratuit Pe Viață.

Tu,... ce-ai face pentru Internet Gratuit Pe Viață? ;)

 ARAX are o ofertă pentru tine :)

Schimbă-ți numele de familie în ARAX și primești Internet Gratuit Pe Viață!


Regulament de participare:


 Doritorii de a participa la acest proiect, vor întreprinde următoarele acțiuni:
1. Semnați o cerere de participare prin care confirmați faptul că intenționați să participați în cadrul acestui proiect și că ați luat cunoștință cu prezentul regulament de participare, fiind de acord cu condițiile acestuia. În cerere veți indica adresa la care doriți să fiți conectat la internet, atașând copia buletinului de identitate.
2. Cererea de participare este analizată de către o comisie formată din persoanele cu funcții de conducere din cadrul companiei.
3. În caz de acceptare a cererii de participare de către comisie, vă adresați la  SERVICIUL STARE CIVILĂ din cadrul MINISTERULUI JUSTIȚIEI RM.
4. Participantul se va adreseaz cu o cerere către SERVICIUL STARE CIVILĂ prin care își expune intenția de a-și schimba numele de familie, urmând procedura standart. Compania va acoperi toate costurile ce țin de respectiva procedură.
5. Participantul, cu noul buletin de identitate în care este indicat noul nume de familie Arax, se va apropia la oficiul central al companiei pentru a semna contractul de deservire a clientului cu serviciul „internet", fiind conectat în decurs de 5 (cinci) zile lucrătoare.
6.  Participantul își prezintă acordul de a fi fotografiat și filmat, utilizând noul nume în cadrul acțiunilor de marketing ale companiei.