Noutăţi

Dragi prieteni!

Lansăm o nouă promoție 2+2=5 ! Conectați acum serviciile noastre: Internet și Televiziune și primiți 5 luni gratis, 2 luni pentru un serviciu și 3 luni pentru altul. Pentru care serviciu va fi 2 sau 3 luni gratis puteți să alegeți singuri. La conectarea unui singur serviciu: Internet și Televiziune primiți cadou - 2 luni gratis! Bucurați-vă din plin de primăvară! Pentru informații apelați 022 838 000.

Ziua Sigurantei pe Internet 2015

Ziua Siguranței pe Internet 2015 Safer Internet Day, ediția a XII-a, va fi celebrată în întreaga lume, marți, 10 februarie 2015. Ziua Sigurantei pe Internet ( SID) a devenit un eveniment de referință în calendarul de siguranță on-line si este sustinută la nivel European de Comisia Europeană şi implementată de către reţeaua INSAFE având ca scop promovarea utilizării sigure şi responsabile a tehnologiei on-line şi a telefoanelor mobile, mai ales de către copii si adolescenţi. De Ziua Internațională a Siguranței pe Internet, Compania Arax- Impex SRL atenționează despre riscurile axistente în cazurile de nesupraveghere a copiilor la accesarea Internetului. Pentru mai multe detalii accesați www.siguronline.md

Компания Arax и Zebra TV дарит 2 месяца Зимних Каникул без абон.платы на Интернет и Цифровое ТВ !!!

Компания Arax и Zebra TV поздравляет Всех с наступающим 2015 Новым Годом ! Подключайся к нашим услугам Интернет и Цифровое ТВ и получи 2 месяца Бесплатно ! Более того 1-ый месяц пользуйся услугами без обязательств ! Все оборудование Бесплатно !!!
С Новым годом ! С Новым счастьем ! С Новым оператором!
Звони по телефону 022 838 000 и мы ответим на все вопросы !!! Дополнительная информация по ссылке (регламент) .
*Abonamentul propus este valabil doar pentru persoanele fizice in blocuri locative si sectoare private.